Welkom bij Scouting Ridder van der Maelstede. Wij zijn de scoutinggroep van Kapelle, en we zijn een van de grootste groepen van Zeeland. Iedere zaterdag van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zijn onze enthousiaste leidinggevenden bezig met het spelen van het scoutingspel met onze vele jeugdleden.

We hebben nu 7 speltakken, sinds kort hebben de Padvindsters en Verkenners samen opkomst. Deze gemengde speltak noem je "Scouts". Daarnaast hebben we nog een actieve club Plus-Scouts, van 23 jaar en ouder die zich op allerlei manieren voor de groep inzetten en natuurlijk ook gezellig samenkomen.

Hiernaast vindt je allerlei informatie over onze groep. Als je nog meer informatie wil, neem dan via de contactpagina met ons contact op!