Gebouw en terrein

Gebouw

We hebben een groot gebouw met 6 lokalen, waarvan er 5 in gebruik gegeven worden. Daar zitten 2 grote lokaal bij en twee redelijk grote lokalen die eventueel tot één groot lokaal te maken zijn door een uitneembare wand. De keuken heeft een behoorlijk oppervlak waarin je met meerdere mensen kunt werken, heeft een groot fornuis met 6 grote branders en grote oven, een vriezer/koelkast, koffiezetapparatuur, waterkokers, enz. Eventueel kunnen industriepannen beschikbaar gesteld worden om de maaltijden makkelijker te bereiden. Er is voor 35 personen borden, mokken, bestek en gerei aanwezig. Het sanitair bestaat uit een aparte jongens- en meisjesgroep, warm en koud stromend water en elke groep heeft een douche. Het gebouw is geschikt voor minder validen door bredere deuren en een aangepaste wc en douche.
Er zijn geen bedden aanwezig, om te slapen moeten matjes, luchtbedden en slaapzakken mee genomen worden. Er mogen 50 personen in het gebouw overnachten.

Hieronder ziet u de voorzieningen waarover “Slot Maelstede” beschikt:

 

Voorzieningen
acc_max_persons_ct acc_disabled rooms_ct acc_kitchen_yn acc_kitchen_inventory_yn toilets_ct taps_ct
 50  ja  4/5  ja  ja  5  5
acc_disabled_s car_yn garbage_yn telephone_yn acc_internet_yn acc_beds_ct
 ja  nee  ja  ja  nee  nee

 

Terrein

Het terrein van “Slot Maelstede” is groot en afsluitbaar. Het terrein van ruim 7000 m2 bestaat voor het grootste gedeelte uit grasveld. Op dit grasveld kunnen prima spelletjes worden gedaan, op worden gepionierd etc. Er zijn tonnen beschikbaar voor het stoken van vuur en er is een kampvuurkuil waar permanent gestookt mag worden. Ook beschikt het terrein over een speelbosje.
Op het terrein mag worden gekampeerd. In het bijgebouw is voor kampeerders een extra sanitaire groep aanwezig met wc’s, wastrog, spoelbak en een koelkast/vriezer. Er kunnen zo’n 100 personen in tenten kamperen op het terrein van “Slot Maelstede.

Mocht u nog vragen hebt neem dan contact op met de beheerder.

Hieronder ziet u de voorzieningen van het terrein:

Voorzieningen
acc_max_persons_ct Grote terrein toilets_ct taps_ct electricity_yn acc_dayshelter_yn acc_disabled_s
 100  7000m2  2  5  nee  nee  nee
latrine_yn car_yn garbage_yn telephone_yn acc_internet_yn
 nee  nee  ja  nee  nee